19/06/2024 19/06/2024 Ιερά Αγρυπνία για τον Άγιο Ιούδα τον Θαδδαίο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πρόνοιας Ναυπλίου. Την Ιερά αγρυπνία τέλεσαν ο Ιερέας π. Βασίλειος Παπουτσής μαζί με τον εφημέριο του ναού π. Κωνσταντίνο Σέρρο. Ιερά και κατανυκτική Αγρυπνία του Αγίου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου τελέσθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ναυπλίου...
Ενορίες : Αγίας Τριάδος Πρόνοιας Ναυπλίου
19 Ιουνίου, 2024 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2024 - 10:35

Αγρυπνία για τον Άγιο Ιούδα τον Θαδδαίο στην Πρόνοια Ναυπλίου

Διαδώστε:
Αγρυπνία για τον Άγιο Ιούδα τον Θαδδαίο στην Πρόνοια Ναυπλίου

Ιερά Αγρυπνία για τον Άγιο Ιούδα τον Θαδδαίο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πρόνοιας Ναυπλίου. Την Ιερά αγρυπνία τέλεσαν ο Ιερέας π. Βασίλειος Παπουτσής μαζί με τον εφημέριο του ναού π. Κωνσταντίνο Σέρρο.

Ιερά και κατανυκτική Αγρυπνία του Αγίου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου τελέσθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ναυπλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, επί τη ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου και της τελευταίας ημέρας της παραμονής των ιερών λειψάνων στο ναό , των Αγίων Ραφαήλ ,Νικολάου και Ειρήνης από τη Μυτιλήνη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων