30/01/2019 30/01/2019 Η Ομάδα Συμπαραστάσεως Κρατουμένων, η οποία εδρεύει στην Ενορία Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Πειραιώς, πραγματοποιεί τακτικές επισκέψεις σε σωφρονιστικά ιδρύματα και ιδιαιτέρως στο Ψυχιατρείο και Νοσοκομείο Φυλακών Κορυδαλλού, όπου διανέμονται ρούχα και είδη προσωπικής υγιεινής. Αντιπροσωπεία γυναικών που απαρτίζουν την ομάδα, επισκέφθηκε τις φυλακές και προσέφερε δέματα με ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης σε όλες τις...
Ενορίες : Ευαγγελίστριας Πειραιώς
30 Ιανουαρίου, 2019 - 11:28

Αντιπροσωπεία γυναικών προσέφερε στις κρατούμενες

Διαδώστε:
Αντιπροσωπεία γυναικών προσέφερε στις κρατούμενες

Η Ομάδα Συμπαραστάσεως Κρατουμένων, η οποία εδρεύει στην Ενορία Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Πειραιώς, πραγματοποιεί τακτικές επισκέψεις σε σωφρονιστικά ιδρύματα και ιδιαιτέρως στο Ψυχιατρείο και Νοσοκομείο Φυλακών Κορυδαλλού, όπου διανέμονται ρούχα και είδη προσωπικής υγιεινής. Αντιπροσωπεία γυναικών που απαρτίζουν την ομάδα, επισκέφθηκε τις φυλακές και προσέφερε δέματα με ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης σε όλες τις κρατούμενες, όπως μάς ενημερώνει η “Νέα Ενοριακή” (27 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου 2019).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων