20/06/2024 20/06/2024 Στο πλαίσιο της ποιμαντικής μέριμνας του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου φιλοξενήθηκε για λίγες ώρες απότμημα του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Γαβριηλίας, το οποίο κόμισε ο πρώην Πατριαρχικός Έξαρχος της Ιεράς Νήσου Πάτμου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αντίπας Νικηταράς και ομίλησε στους πιστούς που προσήλθαν με θέμα: «Η Αγία...
Ενορίες : Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος
20 Ιουνίου, 2024 - 16:02
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2024 - 15:51

Αρχιμανδρίτης Αντίπας Νικηταράς: «Η Αγία Γαβριηλία και οι συναντήσεις μαζί της»

Διαδώστε:
Αρχιμανδρίτης Αντίπας Νικηταράς: «Η Αγία Γαβριηλία και οι συναντήσεις μαζί της»

Στο πλαίσιο της ποιμαντικής μέριμνας του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου φιλοξενήθηκε για λίγες ώρες απότμημα του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Γαβριηλίας, το οποίο κόμισε ο πρώην Πατριαρχικός Έξαρχος της Ιεράς Νήσου Πάτμου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αντίπας Νικηταράς και ομίλησε στους πιστούς που προσήλθαν με θέμα: «Η Αγία Γαβριηλία και οι συναντήσεις μαζί της».

Μέσα από αυτή την ομιλία γνωρίσαμε το πρόσωπο της πρόσφατα αγιοκαταταχθείσης Αγίας Γαβριηλίας, την οποία ο Ομιλητής γνώριζε προσωπικά και με την οποία συνδεόταν πνευματικά για αρκετά χρόνια.

Χάρη σε αυτή τη γνωριμία, η ομιλία κατέστη πλήρως κατανοητή και κατατοπιστική αφού οι διηγήσεις του ήταν βασισμένες σε γεγονότα που βίωσε ο ίδιος ο Ομιλητής.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων