07/06/2023 07/06/2023 Εόρτιο δείπνο προς τιμήν της Σχολής Πρακτικής Ψαλτικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης, 6 Ιουνίου 2023, η Ενορία Περάματος. Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Περάματος, από τον Εφημέριο, Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Αλεξανδράκη, παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος. Ο Σεβασμιώτατος...
Ενορίες : Αγιος Νικόλαος Περάματος
07 Ιουνίου, 2023 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2023 - 17:59

Εόρτιο δείπνο προς τη Σχολή Πρακτικής Ψαλτικής στην Ενορία Περάματος

Διαδώστε:
Εόρτιο δείπνο προς τη Σχολή Πρακτικής Ψαλτικής στην Ενορία Περάματος

Εόρτιο δείπνο προς τιμήν της Σχολής Πρακτικής Ψαλτικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης, 6 Ιουνίου 2023, η Ενορία Περάματος. Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Περάματος, από τον Εφημέριο, Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Αλεξανδράκη, παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος.

Ο Σεβασμιώτατος είχε τη χαρά της αναστροφής με τον διδάσκοντα της εν λόγω Σχολής, π. Κωνσταντίνο Μανουσέλη, και όλους τους διδασκομένους σε αυτήν, τους οποίους συνεχάρη για τον ένθεο ζήλο και την αγάπη τους στον Ιερό Ψαλτήρα και την πολυτίμητη προσφορά τους στην Αγία μας Εκκλησία.
Ο Επίσκοπός μας τόνισε ότι, συν Θεώ, και στη νέα εκκλησιαστική χρονιά θα συνεχισθεί και θα επαυξηθεί η προσπάθεια αυτή τόσο στο Πέραμα όσο και στο Ρέθυμνο.
 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων