21/02/2023 21/02/2023 Με τις ευχές και τις πατρικές ευλογίες του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου ξεκινούν το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαρτίου 2023, τα «Φώτεια 2023» τα οποία περιλαμβάνουν πνευματικές ομιλίες, στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Την Α’ Κυριακή της Ορθοδοξίας, 5 Μαρτίου ομιλητής θα είναι ο Ιερομόναχος Απόστολος, από...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης
21 Φεβρουαρίου, 2023 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2023 - 15:11

«Φώτεια 2023»: Πρόγραμμα πνευματικών ομιλιών στον Ι.Ν. Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
«Φώτεια 2023»: Πρόγραμμα πνευματικών ομιλιών στον Ι.Ν. Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης

Με τις ευχές και τις πατρικές ευλογίες του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου ξεκινούν το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαρτίου 2023, τα «Φώτεια 2023» τα οποία περιλαμβάνουν πνευματικές ομιλίες, στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Την Α’ Κυριακή της Ορθοδοξίας, 5 Μαρτίου ομιλητής θα είναι ο Ιερομόναχος Απόστολος, από το ιερό Κελλί της Υπαπαντής του Χριστού, στις Καρυές του Αγίου Όρους.

Την Β’ Κυριακή του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, 12 Μαρτίου ομιλητής θα είναι ο Καθηγούμενος της Ι.Μ. Αγίου Μαξίμου του εν Ολύμπω Γέροντας Μάξιμος.

Την Γ’ Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, 19 Μαρτίου ομιλητής θα είναι ο ιερομόναχος Δημήτριος, από την Ι.Μ. Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους.

Την Δ’ Κυριακή του Ιωάννου της Κλίμακος, 26 Μαρτίου ομιλητής θα είναι ο ιερομόναχος Φιλήμων, από την Ι.Μ. Σταυρονικήτα Αγίου Όρους.

Την Ε’ Κυριακή της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας, 2 Απριλίου ομιλητής θα είναι ο Ιερομόναχος Φίλιππος Μικραγιαννανίτης, εκ της αδελφότητος των Θωμάδων του Αγίου Όρους.

Οι πνευματικές ομιλίες θα πραγματοποιούνται κάθε απόγευμα στις 18:30 στον Ιερό Ναό μετά την ακολουθία του Εσπερινού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων