Ενορίες
01 Οκτωβρίου, 2022

Η Ενορία του Αγίου Νικολάου Λαρίσης απέκτησε ιστοσελίδα

Διαδώστε:

“Στην εποχή του διαδικτυακού διαλόγου και της ταχίστης μεταδόσεως και ανταλλαγής πληροφοριών, απόψεων και ιδεών διά του κυβερνοχώρου, η επίσημη ιστοσελίδα του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, με την ευλογία του Ποιμενάρχου κ. Ιερωνύμου, επιθυμεί να καταθέσει εποικοδομητικά στη διαδικτυακή κοινότητα την ορθόδοξη μαρτυρία της. Η ζωή μας σε αυτόν τον κόσμο μοιάζει με απρόβλεπτη πορεία μέσα σε έναν συνήθως τρικυμισμένο ωκεανό.

Αυτό ζούμε ιδιαίτερα στις μέρες μας. Και δεν εννοούμε βέβαια μόνο την πολιτική, κοινωνική και οικονομική αναταραχή, που χαρακτηρίζει τον τόπο μας και όλον τον κόσμο, όσο την βαθύτατη πνευματική κρίση, που δυστυχώς το μέγεθός της ακόμη δεν έχουμε αντιληφθεί. Θύματα αυτής της καταστάσεως είναι η ιστορία μας, η ως έθνους πορεία μας και κυρίως οι νέοι μας. Η μόνη απάντηση στα αδιέξοδα, η μόνη ελπίδα για φως και ζωή, είναι ο λόγος του Θεού, ο ευλογημένος νόμος Του, το άγιο θέλημά Του, η χάρις και αλήθειά Του, η διδασκαλία, παράδοση και ζωή της Εκκλησίας μας.

Μέσα από τον δικό μας ενοριακό διαδικτυακό χώρο, https://www.inagiounikolaoularisis.gr/ θα προσπαθήσουμε να αναπτύσσουμε τις ποικίλες δράσεις κοινωνικού, και κυρίως πνευματικού χαρακτήρα, με μοναδικό μας σκοπό τον στηριγμό στο πνεύμα και ήθος της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας και την καλλιέργεια συμπνευματισμού και εν Χριστώ κοινωνίας μεταξύ των μελών της.

π. Ιγνάτιος

Διαδώστε: