15/09/2024 15/09/2024 Το Σαββάτο 14 Σεπτεμβρίου με την ευκαιρία της εορτής της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου πόλεως Καρύστου τελέσθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ειρηνουπόλεως κ. Νίκανδρο με συλλειτουργό τον Πρωτοπρ Πέτρο Κρίσιλια εφημέριο του ιερού ναού. Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νίκανδρος με αφορμή την...
Ενορίες : Αγίου Νικολαου Καρύστου
15 Σεπτεμβρίου, 2024 - 17:52

Η Εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον Ι.Ν. Αγίου Νικολαου στην Κάρυστο

Διαδώστε:
Η Εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον Ι.Ν. Αγίου Νικολαου στην Κάρυστο

Το Σαββάτο 14 Σεπτεμβρίου με την ευκαιρία της εορτής της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου πόλεως Καρύστου τελέσθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ειρηνουπόλεως κ. Νίκανδρο με συλλειτουργό τον Πρωτοπρ Πέτρο Κρίσιλια εφημέριο του ιερού ναού.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νίκανδρος με αφορμή την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού ανέλυσε απο τους στίχους το απολυτίκιο της εορτής και τέλος ο Σεβασμιώτατος κ. Νίκανδρος μετέφερε και τις πατρικές και εόρτιες του Σεβασμιωτατου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ.

 

Φωτογραφίες : Αριστείδης Καράβολας,
Χάρης Αθανασίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων