29/06/2023 29/06/2023 Με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων ενδόξων και Πανευφήμων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο φερώνυμο παρεκλήσι στην Ερέτρια  τελέσθηκε σήμερα Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023, η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Πρωτπρεσβύτερο Θεοφάνη Παπαγεωργίου εφημέριο ιερού ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας με την συμμετοχή των ιεροψαλτών. Την εορτή τίμησαν πολλοί πιστοί που προσήλθαν στην θεία...
Ενορίες : Άγιος Νικόλαος Ερέτριας
29 Ιουνίου, 2023 - 12:14
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2023 - 12:02

Η Εορτή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Ερέτρια

Διαδώστε:
Η Εορτή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Ερέτρια

Με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων ενδόξων και Πανευφήμων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο φερώνυμο παρεκλήσι στην Ερέτρια  τελέσθηκε σήμερα Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023, η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Πρωτπρεσβύτερο Θεοφάνη Παπαγεωργίου εφημέριο ιερού ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας με την συμμετοχή των ιεροψαλτών.

Την εορτή τίμησαν πολλοί πιστοί που προσήλθαν στην θεία ευχαριστία εκ των οποίων και ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος.
Ακολούθησε η εόρτιος πανηγυρική δοχή στους πιστούς με την χορηγία  των  κ. Αθανασίου Μπέκου Ιδιοκτήτου ΚΤΕΟ Αλιβερίου και κ. Ευαγγέλου Αλεξσνδρή.
Φωτογραφίες: Ευάγγελος Αλεξανδρής – Δημήτριος Πετρογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων