11/05/2024 14/05/2024 Ο Ιερός Ναός Αγίας Ματρώνης Νέας Ερυθραίας θα έχει την ευλογία να υποδεχθεί την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Γεροντίσσης από την Ιερά Μονή Παντοκράτορος Αγίου Όρους, σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου 2024 στις 6:30 το απόγευμα. Την Ιερά Εικόνα θα υποδεχθεί στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Αγίων Σαράντα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού...
Ενορίες : Ι.N. Αγίας Ματρώνης Νέας Ερυθραίας
11 Μαΐου, 2024 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2024 - 22:32

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Γεροντίσσης στη Νέα Ερυθραία από το Άγιον Όρος

Διαδώστε:
Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Γεροντίσσης στη Νέα Ερυθραία από το Άγιον Όρος

Ο Ιερός Ναός Αγίας Ματρώνης Νέας Ερυθραίας θα έχει την ευλογία να υποδεχθεί την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Γεροντίσσης από την Ιερά Μονή Παντοκράτορος Αγίου Όρους, σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου 2024 στις 6:30 το απόγευμα.

Την Ιερά Εικόνα θα υποδεχθεί στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Αγίων Σαράντα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, με την παρουσία των Τοπικών Αρχών, Στρατιωτικού αγήματος και της Φιλαρμονικής του Δήμου Κηφισιάς.

Στην συνέχεια, η Ιερά Εικόνα με συνοδείας λιτανευτικής πομπής, θα κατευθυνθεί στον Ιερό Ναό όπου θα τελεσθή Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός.

Στις 9:30 μ.μ. θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία κατά το αγιορείτικο τυπικό υπό του Αρχιμανδρίτου Αθανασίου Ντέτσικα, Αρχιερατικού Επιτρόπου Ν. Ερυθραίας-Εκάλης.

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Γεροντίσσης θα τίθεται σε προσκύνηση έως την  Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Καθημερινώς στις 12: 00 το μεσημέρι θα τελείται Ιερά Παράκληση στην Παναγία την Γερόντισσα.

Καθημερινώς στις 9:00 το βράδυ θα τελείται το Απόδειπνο και οι Χαιρετισμοί στη Θεοτόκο.

Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοικτός από 7:00 το πρωί έως και 9:00 το βράδυ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της υποδοχής και των Ιερών Ακολουθιών:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων