Ενορίες
09 Οκτωβρίου, 2024

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Ολυμπιωτίσσης για πρώτη φορά στην Αττική το Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Διαδώστε:

Με τον δέοντα σεβασμό και την τιμή που προβλέπεται, ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Δημητρίου Νέου Φαλήρου, θα υποδεχθεί στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 17:30 το ιερό εικόνισμα της Παναγίας Ολυμπιωτίσσης εκ της Ιεράς Μονής Σπαρμού από την Ιερά Μητρόπολη Ελασσώνος.

Πρόκειται για την πρώτη έλευση του ιερού και ιστορικού Θεομητορικού εικονίσματος της Παναγίας μας στην Αττική.

Το ιερό Θεομητορικό εικόνισμα θα κομίσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων και θα παραμείνει έως και την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2024 όταν και θα αναχωρήσει αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία.

Κατά το δεκαήμερο της παραμονής της Παναγίας μας, έχει καταρτιστεί αναλυτικό πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων, Θείων Λειτουργιών, Ιερών Αγρυπνιών και Ομιλιών το οποίο και μπορείτε να βρείτε πατώντας ΕΔΩ.

Ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός θα παραμένει ανοιχτός κάθε μέρα από τις 07:00 έως και τις 21:00, εκτός των ημερών που έχει αγρυπνίες οπότε και θα κλείνει στις 01:00.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 210 4816636, να επισκεφθείτε το www.myronzwhs.gr και τις σελίδες του ναού στο Facebook και στο Instagram.

Οι Ιερείς και οι Επιτροπές του Ιερού Ναού προσκαλούν τους πιστούς να προσέλθουν με σεβασμό, τάξη και θρησκευτική ευπρέπεια να συμμετάσχουν στις λατρευτικές εκδηλώσεις για να λάβουν την ευλογιά της Παναγίας μας, καθώς και του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου.

Διαδώστε: