31/03/2022 31/03/2022 Με πρωτοβουλία και έξοδα της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίων Πάντων Καλλιθέας και υπό την επίβλεψη του ενορίτη Γρηγόρη, που έχει σπουδάσει το αντικείμενο, καθαρίστηκαν τα παρτέρια στον πεζόδρομο του Ιερού Ναού (τα οποία ανήκουν στον Δήμο) και φυτεύτηκαν περιμετρικά δενδρολίβανα! Η Νεανική Εστία ελπίζει αυτή η κίνηση να συμβάλει στην ανάδειξη...
Ενορίες : Αγίων Πάντων Καλλιθέας
31 Μαρτίου, 2022 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2022 - 20:10

Η Νεανική Εστία των Αγίων Πάντων Καλλιθέας καθαρίζει και φυτεύει γύρω απ’ το Ναό

Διαδώστε:
Η Νεανική Εστία των Αγίων Πάντων Καλλιθέας καθαρίζει και φυτεύει γύρω απ’ το Ναό

Με πρωτοβουλία και έξοδα της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίων Πάντων Καλλιθέας και υπό την επίβλεψη του ενορίτη Γρηγόρη, που έχει σπουδάσει το αντικείμενο, καθαρίστηκαν τα παρτέρια στον πεζόδρομο του Ιερού Ναού (τα οποία ανήκουν στον Δήμο) και φυτεύτηκαν περιμετρικά δενδρολίβανα!

Η Νεανική Εστία ελπίζει αυτή η κίνηση να συμβάλει στην ανάδειξη του Πεζόδρομου του Ναού και να γίνει σεβαστός ο κόπος και τα έξοδα των παιδιών της!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων