26/08/2021 26/08/2021 Με αφορμή την εορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου θα εορτάσει την Ιερά Πανήγυρη ο φερώνυμος ναός στην περιοχή Κατιρλί Καλαμαριάς, στην Ιερά Μητροπόλη Καλαμαριά. Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών έχει διαμορφωθεί ως εξής:  Την Παρασκευή 27 Αυγούστου και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελεσθεί Εσπερινός και Ιερό Ευχέλαιο. Τη παραμονή της εορτής, Σάββατο 28 Αυγούστου...
26 Αυγούστου, 2021 - 14:55
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2021 - 14:59

Η Πανήγυρη του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στην Καλαμαριά

Διαδώστε:
Η Πανήγυρη του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στην Καλαμαριά

Με αφορμή την εορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου θα εορτάσει την Ιερά Πανήγυρη ο φερώνυμος ναός στην περιοχή Κατιρλί Καλαμαριάς, στην Ιερά Μητροπόλη Καλαμαριά.

Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών έχει διαμορφωθεί ως εξής: 

Την Παρασκευή 27 Αυγούστου και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελεσθεί Εσπερινός και Ιερό Ευχέλαιο.

Τη παραμονή της εορτής, Σάββατο 28 Αυγούστου και ώρα 7:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί Όρθρος και Θεία Λειτουρργία, ενώ το απόγευμα στις 7:30μ.μ θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος.

Κατά την ημέρα της εορτής, Κυριακή 29 Αυγούστου και ώρα 7:00π.μ. θα λάβει χώρα Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα στις 7:00μ.μ. η εορτή θα ολοκληρωθεί με τον Μεθεόρτιο Εσπερινό και την Ιερά Παράκληση του Τιμίου Προδρόμου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων