06/07/2022 06/07/2022 Η Τίμια Κάρα της Αγίας Κυριακής με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουτσοποδίου ”Η Αγία Κυριακή”, μεταφέρθηκε στον ομώνυμο εορτάζοντα ναό στο Κουτσοπόδι Αργολίδας. Στο πλαίσιο της εορτής της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, η Τιμία Κάρα της θα παραμείνει προς προσκύνηση έως την Παρασκευή 8 Ιουλίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Κουτσοπόδι. Η Τίμια Κάρα...
Ενορίες : Αγίας Κυριακής Κουτσοποδίου
06 Ιουλίου, 2022 - 8:31
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2022 - 8:48

Η Τιμία Κάρα της Αγίας Κυριακής στο Κουτσοπόδι Αργολίδας

Διαδώστε:
Η Τιμία Κάρα της Αγίας Κυριακής στο Κουτσοπόδι Αργολίδας

Η Τίμια Κάρα της Αγίας Κυριακής με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουτσοποδίου ”Η Αγία Κυριακή”, μεταφέρθηκε στον ομώνυμο εορτάζοντα ναό στο Κουτσοπόδι Αργολίδας.

Στο πλαίσιο της εορτής της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, η Τιμία Κάρα της θα παραμείνει προς προσκύνηση έως την Παρασκευή 8 Ιουλίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Κουτσοπόδι. Η Τίμια Κάρα φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγίου. Ακολούθησε λιτανευτική πομπή από την είσοδο της πόλης έως στον εορτάζοντα ναό και κατόπιν δέηση και Ιερά Αγρυπνία.

Στην υποδοχή της Τιμίας Κάρας ήταν οι αντιδήμαρχοι του δήμου Άργους Μυκηνών, Μάριος Ρέσκος και Γ.Σαρρής ,ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Π. Σκούφης κα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων