20/10/2023 20/10/2023 Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 στις 20.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος πόλεως Λαγκαδά τελείται Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου και των συν Αυτώ αθλησάντων Αγίων Νέστορος και Λούπου. Θα ψαλούν τα εγκώμια του Αγίου Δημητρίου. Θα τεθούν προς προσκύνηση τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Δημητρίου, του Αγίου...
Ενορίες : Αγίου Παντελεήμονος Λαγκαδά
20 Οκτωβρίου, 2023 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2023 - 13:38

Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Αγίου Δημητρίου και Αγίας Σκέπης στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Λαγκαδά

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Αγίου Δημητρίου και Αγίας Σκέπης στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Λαγκαδά

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 στις 20.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος πόλεως Λαγκαδά τελείται Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου και των συν Αυτώ αθλησάντων Αγίων Νέστορος και Λούπου.

Θα ψαλούν τα εγκώμια του Αγίου Δημητρίου. Θα τεθούν προς προσκύνηση τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Δημητρίου, του Αγίου Νέστορος και άλλων Αγίων και θα ευλογηθούν αρτοκλασία και κόλλυβα του Αγίου Δημητρίου. Διάρκεια: 20.00 μ.μ. της Τετάρτης έως 01.00π.μ της Πέμπτης.

Θα ψάλλει η νεανική χορωδία Τέκνων των Αγίων Πορφυρίου, Δημητρίου, Γεωργίου & Νεκταρίου.

 

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 Iκαι ώρα 20:00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος πόλεως Λαγκαδά τελείται Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου και της Αγίας Παρθενομάρτυρος Ευνίκης, προστάτιδος της νίκης του Έθνους. Θα τελεσθεί δοξολογία για την εθνική επέτειο του ΟΧΙ.

Θα τεθούν προς προσκύνησιν τα ιερά λείψανα των Οσίων και Θεοφόρων πατέρων ημών Ανθίμου του εν Χίω και Νικηφόρου του λεπρού, καθώς και Λείψανα ετέρων Αγίων. Θα ευλογηθούν αρτοκλασία και κόλλυβα της Παναγίας και της Αγίας. Διάρκεια: 20:00 μ.μ. της Παρασκευής έως 01:00 π.μ. του Σαββάτου.

θα ψάλει η νεανική χορωδία Τέκνων των Αγίων Πορφυρίου, Δημητρίου, Γεωργίου & Νεκταρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων