08/04/2024 09/04/2024 Στην Ενορία του Κιβερίου Αργολίδας και στον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 8ης Απριλίου 2024 η ομιλία του Ιερομονάχου Γενναδίου Βατοπαιδινού με θέμα: «Κοίτα γύρω από τον Σταυρό! Εσύ πού είσαι;». Προηγήθηκε η Aκολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και στην συνέχεια ακολούθησε η ομιλία από τον Ιερομόναχο. Παρακολουθήστε την ομιλία του...
Ενορίες : Ι.Ν. Τιμίου Προδρόμου Κιβερίου Αργολίδας
08 Απριλίου, 2024 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2024 - 15:00

Ιερομόναχος Γεννάδιος Βατοπαιδινός: «Κοίτα γύρω από τον Σταυρό! Εσύ πού είσαι;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ιερομόναχος Γεννάδιος Βατοπαιδινός: «Κοίτα γύρω από τον Σταυρό! Εσύ πού είσαι;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Ενορία του Κιβερίου Αργολίδας και στον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 8ης Απριλίου 2024 η ομιλία του Ιερομονάχου Γενναδίου Βατοπαιδινού με θέμα: «Κοίτα γύρω από τον Σταυρό! Εσύ πού είσαι;».

Προηγήθηκε η Aκολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και στην συνέχεια ακολούθησε η ομιλία από τον Ιερομόναχο.

Παρακολουθήστε την ομιλία του Ιερομονάχου Γενναδίου Βατοπαιδινού:

Ο Εφημέριος της Ενορίας Πρωτ. Πέτρος Αθανασόπουλος εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο για την άδεια και την ευλογία του ώστε να πραγματοποιηθεί η ομιλία. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ για την ευλογία ώστε ο π. Γεννάδιος να είναι ομιλητής στην Ενορία του Κιβερίου καθώς και τον ίδιο τον π. Γεννάδιο για τον κόπο που κατέβαλε ώστε να πραγματοποιηθεί η επίκαιρη ομιλία του στην Ενορία του Κιβερίου.

Στο τέλος ο Εφημέριος επίσης ευχαρίστησε όλους τους πιστούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ευχήθηκε καλή υπόλοιπη Σαρακοστή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων