20/05/2024 20/05/2024 Στο πλαίσιο των εορτασμών για τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη, “Κωνσταντίνεια 2024” πραγματοποιήθηκε Μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Ναύπλιο, την Κυριακή των Μυροφόρων, στον προαύλιο χώρο του Ενοριακού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Συμμετείχε χορευτικά το “Εργαστήρι Ελληνικού Χορού” Διδασκαλία – Διεύθυνση: Χρήστος Λεβέντης. Προηγήθηκε η ακολουθία του ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό. Κατόπιν ευλαβούς αιτήματος του...
Ενορίες : Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ναυπλίου
20 Μαΐου, 2024 - 11:48
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2024 - 11:56

Ναύπλιο “Κωνσταντίνεια 2024” – Μουσικοχορευτική εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Διαδώστε:
Ναύπλιο “Κωνσταντίνεια 2024” – Μουσικοχορευτική εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη, “Κωνσταντίνεια 2024” πραγματοποιήθηκε Μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Ναύπλιο, την Κυριακή των Μυροφόρων, στον προαύλιο χώρο του Ενοριακού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Συμμετείχε χορευτικά το “Εργαστήρι Ελληνικού Χορού” Διδασκαλία – Διεύθυνση: Χρήστος Λεβέντης. Προηγήθηκε η ακολουθία του ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό.

Κατόπιν ευλαβούς αιτήματος του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου, προς την Ιερά Μητρόπολη Δράμας και με την ευλογία του Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωροθέου πραγματοποιήθηκε η μεταφορά του τιμίου λειψάνου του Αγίου ενδόξου Ευγενίου του Τραπεζούντιου στο Ναύπλιο προς προσκύνηση στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Κωνσταντίνεια 2024” ,της ενορίας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Νέου Βυζαντίου Ναυπλίου.

Το Ιερό Λείψανο θα παραμείνει για προσκύνηση στο ναό έως τις 23 Μαΐου.

Η Μητρόπολη Αργολίδoς και ο Ενοριακός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο διοργανώνουν τα “Κωνσταντίνεια 2024”.

 

   
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων