16/12/2023 16/12/2023 Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων επί τη εορτή του Οσίου και Θεοφόρου Νείλου του Μυροβλύτου και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης πενήντα ετών από τα Εγκαίνια του ομωνύμου Ιερού Ναού Πειραιώς, διοργανώθηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, στις 6.00 μ.μ., εντός του Ιερού Ναού, εόρτιος εσπερίδα, αφιερωμένη σε Αγίους και αγιασμένες μορφές που σχετίζονται με...
Ενορίες : Αγίου Νείλου Πειραιώς
16 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:17
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2023 - 15:07

Νεολαμπείς γηγενείς και παρεπίδημες αγιασμένες μορφές του Πειραιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Νεολαμπείς γηγενείς και παρεπίδημες αγιασμένες μορφές του Πειραιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων επί τη εορτή του Οσίου και Θεοφόρου Νείλου του Μυροβλύτου και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης πενήντα ετών από τα Εγκαίνια του ομωνύμου Ιερού Ναού Πειραιώς, διοργανώθηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, στις 6.00 μ.μ., εντός του Ιερού Ναού, εόρτιος εσπερίδα, αφιερωμένη σε Αγίους και αγιασμένες μορφές που σχετίζονται με τον Πειραιά, με τίτλο: «Ο “ευγάληνος Πειραιεύς” και η Αγιολογική του Παράδοση».

Ο Δρ Χαραλάμπης Μπούσιας, Μεγάλος Υμνογράφος της των Αλεξανδρέων Εκκλησίας μίλησε με τίτλο: “Νεολαμπείς γηγενείς και παρεπίδημες αγιασμένες μορφές του Πειραιά “.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων