05/12/2023 05/12/2023 «Νύχτα Χριστουγέννων! Όταν ο Ουρανός άγγιξε τη γη…» είναι ο τίτλος της χριστουγεννιάτικης εορταστικής εκδήλωσης, που πραγματοποιεί η ενορία Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, με την ευκαιρία των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου. Στην εορταστική εκδήλωση, με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και το σύστημα «Ήχος και εικόνα» θα παρουσιασθούν τα θέματα: Ένας Άγιος –Ιωάννης ο Χρυσόστομος- ατενίζει...
Ενορίες : Φανερωμένης Χολαργού
05 Δεκεμβρίου, 2023 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2023 - 10:54

«Νύχτα Χριστουγέννων! Όταν ο Ουρανός άγγιξε τη γη…» – Εορταστική εκδήλωση της ενορίας Φανερωμένης Χολαργού

Διαδώστε:
«Νύχτα Χριστουγέννων! Όταν ο Ουρανός άγγιξε τη γη…» – Εορταστική εκδήλωση της ενορίας Φανερωμένης Χολαργού

«Νύχτα Χριστουγέννων! Όταν ο Ουρανός άγγιξε τη γη…» είναι ο τίτλος της χριστουγεννιάτικης εορταστικής εκδήλωσης, που πραγματοποιεί η ενορία Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, με την ευκαιρία των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Στην εορταστική εκδήλωση, με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και το σύστημα «Ήχος και εικόνα» θα παρουσιασθούν τα θέματα:

  • Ένας Άγιος –Ιωάννης ο Χρυσόστομος- ατενίζει και θαυμάζει τη Γέννηση
  • Οι ποιητές μας υμνούν τα Χριστούγεννα
  • Στο Χριστό, στο Κάστρο (Ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης περιγράφει τις ετοιμασίες για τη χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στο Ναό της του Χριστού Γεννήσεως στο Κάστρο)

Συμμετέχει η Βυζαντινή Χορωδία Αθηνών, με ύμνους και κάλαντα, υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου του Ιερού Ναού κ. Γεωργίου Χατζηχρόνογλου

Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 7.00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Δήμου Παπάγου- Χολαργού (τέρμα Περικλέους, Χολαργός).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων