26/06/2024 26/06/2024 ​Την ερχόμενη Κυριακή των Αγίων Πάντων, 30 Ιουνίου, με την ευκαιρία του ετήσιου εορτασμού της μνήμης των ομολογητών Αγίων Γρηγορίου, Θεοδώρου και Λέοντος, των εν Κεφαλληνία Φανέντων, θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σταυροπηγίου κ. Αλεξίου. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα τεθούν...
Ενορίες : Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης Αττικής 
26 Ιουνίου, 2024 - 18:46

Ο εορτασμός των Αγίων Φανέντων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης Αττικής 

Διαδώστε:
Ο εορτασμός των Αγίων Φανέντων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης Αττικής 

​Την ερχόμενη Κυριακή των Αγίων Πάντων, 30 Ιουνίου, με την ευκαιρία του ετήσιου εορτασμού της μνήμης των ομολογητών Αγίων Γρηγορίου, Θεοδώρου και Λέοντος, των εν Κεφαλληνία Φανέντων, θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σταυροπηγίου κ. Αλεξίου.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα τεθούν σε προσκύνηση ιερά λείψανα των τριών Αγίων και θα ψαλεί αρτοκλασία.

Ακολούθως στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού θα προσφερθεί φιλοξενία σε όλο το εκκλησίασμα και θα παρουσιαστεί ο τόμος «Δώρημα Φωτός. Αναζήτηση ατραπών ιστορίας των Αγίων Φανέντων και της Ιεράς Μονής τους» του π. Γεωργίου Αντζουλάτου. Τμήμα του χορευτικού της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά θα μας συνοδεύσει με Επτανησιακούς χορούς.

Με ιδιαίτερη χαρά σας περιμένουμε να συνεορτάσουμε τους τρεις παλαιότερους Αγίους της Κεφαλονιάς και να λάβουμε την ευλογία τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων