10/02/2021 10/02/2021 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, σήμερα και χθες, εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Χαραλάμπους στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό του στο Πεδίον του Άρεως. «Πανευλαβώς και χαρμόσυνα αρκετός κόσμος ήρθε να εορτάσει και να τιμήσει τον Άγιο των Λοιμωδών νόσων», ανέφερε ο εφημέριος του ναού π. Κωνσταντίνος, που ευχαρίστησε «εκ βάθους καρδίας τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ευρίπου κ. Χρυσόστομο,...
Ενορίες : Αγίου Χαραλάμπους Πολυγώνου (η Πεδίου Άρεως)
10 Φεβρουαρίου, 2021 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2021 - 22:18

Ο Επίσκοπος Ευρίπου προεξήρχε στις εορταστικές ακολουθίες

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Ευρίπου προεξήρχε στις εορταστικές ακολουθίες

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, σήμερα και χθες, εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Χαραλάμπους στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό του στο Πεδίον του Άρεως.

«Πανευλαβώς και χαρμόσυνα αρκετός κόσμος ήρθε να εορτάσει και να τιμήσει τον Άγιο των Λοιμωδών νόσων», ανέφερε ο εφημέριος του ναού π. Κωνσταντίνος, που ευχαρίστησε «εκ βάθους καρδίας τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ευρίπου κ. Χρυσόστομο, που λάμπρυνε με την παρουσία του όλες τις ακολουθίες».

 

 


Επίσης, εξέφρασε «θερμές ευχαριστίες στον απλό και ταπεινό κόσμο, που σαν ικέτης ήρθε με ευλάβεια να προσκυνήσει τον άγιο Χαράλαμπο και τα τίμια Λείψανα όλων των Αγίων».

Χθες το απόγευμα τελέστηκε και ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Χαραλάμπους του θαυματουργού.

Διαβάστε επίσης: Άγ. Χαράλαμπος Πεδίου Άρεως – Το στολίδι της τέχνης του Κόντογλου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων