17/04/2020 17/04/2020 Ο επιτάφιος στην ενορία της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου εν μέσω κορωνοϊού ,Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου 2020. Για ακόμα μία χρονιά παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η εκκλησία , ο εφημέριος του ναού π. Κωνσταντίνος Σέρρος έφτιαξε μαζί με το βοηθητικό προσωπικό που επιτρέπεται έναν λιτό αλλά πανέμορφο επιτάφιο. Να σημειωθεί πως το βράδυ...
Ενορίες : Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου
17 Απριλίου, 2020 - 11:06
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2020 - 11:07

Ο Επιτάφιος της Αγίας Τριάδος στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Ο Επιτάφιος της Αγίας Τριάδος στο Ναύπλιο

Ο επιτάφιος στην ενορία της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου εν μέσω κορωνοϊού ,Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου 2020. Για ακόμα μία χρονιά παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η εκκλησία , ο εφημέριος του ναού π. Κωνσταντίνος Σέρρος έφτιαξε μαζί με το βοηθητικό προσωπικό που επιτρέπεται έναν λιτό αλλά πανέμορφο επιτάφιο. Να σημειωθεί πως το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής δεν θα γίνει η  καθιερωμένη περιφορά των επιταφίων έξω από τους ναούς αλλά μόνο εντός του χώρου της εκκλησίας και χωρίς πιστούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων