15/08/2023 15/08/2023 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Μαρμαριώτισσας Χαλανδρίου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελαίας κ. Θεοδώρητος, ιεράρχης του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στα μεγαλεία της Παναγίας: Στο υπέρκαλο ψυχικό της μεγαλείο, στο μοναδικό εγκόσμιο και στο υπερκόσμιο μεγαλείο της, τονίζοντας ότι η ψυχή Της κατέστη ταμείο και θησαυροφυλάκιο πνευματικών αρετών. Υπογράμμισε ακόμη, κλείνοντας...
Ενορίες : Παναγίας Μαρμαριώτισσας Χαλανδρίου
15 Αυγούστου, 2023 - 18:18
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2023 - 19:14

Ο Μητροπολίτης Ελαίας στην Παναγία Μαρμαριώτισσα Χαλανδρίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ελαίας στην Παναγία Μαρμαριώτισσα Χαλανδρίου

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Μαρμαριώτισσας Χαλανδρίου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελαίας κ. Θεοδώρητος, ιεράρχης του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στα μεγαλεία της Παναγίας: Στο υπέρκαλο ψυχικό της μεγαλείο, στο μοναδικό εγκόσμιο και στο υπερκόσμιο μεγαλείο της, τονίζοντας ότι η ψυχή Της κατέστη ταμείο και θησαυροφυλάκιο πνευματικών αρετών.

Υπογράμμισε ακόμη, κλείνοντας ότι η Παναγία μας ζει στις σκέψεις και τα συναισθήματα όλης της Χριστιανικής ανθρωπότητας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων