03/06/2024 03/06/2024 Στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Σκάλας Ωρωπού ιερούργησε την Κυριακή της Σαμαρείτιδος ο Σεβ. Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος, κατόπιν ευλογίας και αδείας του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου, με συλλειτουργό τον εφημέριο Πρωτοπρεσβύτερο Αντώνιο Παπαχαραλάμπους, Αρχιερατικό Επίτροπο Ωρωπού – Καπανδρίτιου και εφημέριο του ιερού ναού. Κατά την διάρκεια του κοινωνικού, ο Σεβασμιώτατος...
Ενορίες : Αγίου Ανδρέα Σκάλας Ωρωπού
03 Ιουνίου, 2024 - 9:21
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024 - 9:24

Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου Γεώργιος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Σκάλας Ωρωπού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου Γεώργιος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Σκάλας Ωρωπού

Στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Σκάλας Ωρωπού ιερούργησε την Κυριακή της Σαμαρείτιδος ο Σεβ. Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος, κατόπιν ευλογίας και αδείας του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου, με συλλειτουργό τον εφημέριο Πρωτοπρεσβύτερο Αντώνιο Παπαχαραλάμπους, Αρχιερατικό Επίτροπο Ωρωπού – Καπανδρίτιου και εφημέριο του ιερού ναού.

Κατά την διάρκεια του κοινωνικού, ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος κήρυξε τον θείο λόγο με αφορμή το περιεχόμενο της ευαγγελικής περικοπής μέσα από τον διάλογο της Σαμαρείτιδος.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος ευχαρίστησε τον εφημέριο του ιερού ναού π. Αντώνιο για την αβραμιαία υποδοχή τόσο απο τον ίδιο αλλά και απο τους ενορίτες της Σκάλας Ωρωπού.

Εκ μέρους του εκκλησιαστικού συμβουλίου ο π. Αντώνιος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Γεώργιο για την λειτουργική παρουσία του προσφεροντας του ένα αντίγραφο κειμηλίου ιεράς εικόνος της Παναγίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων