20/10/2024 20/10/2024 Αναστάσιμος Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέστηκε την Κυριακή, το πρωί, 20 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό μας, όπου λαμβάνουν χώρα οι πολυήμερες εορταστικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2024», της οποίας προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, πλαισιωμένος από το ιερατείο και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών που κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό. Έψαλαν οι...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου
20 Οκτωβρίου, 2024 - 14:38
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2024 - 13:34

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο

Διαδώστε:
Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο

Αναστάσιμος Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέστηκε την Κυριακή, το πρωί, 20 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό μας, όπου λαμβάνουν χώρα οι πολυήμερες εορταστικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2024», της οποίας προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, πλαισιωμένος από το ιερατείο και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών που κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό.

Έψαλαν οι πολυμελείς Βυζαντινοί χοροί του Ιερού Ναού υπό τη διεύθυνση των Ιεροψαλτών, κ. Γεωργίου Καμαριάρη και κ. Ιωάννη Βαζούρα.

Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία, ακολούθησε στον ισόγειο χώρο του Ιερού Ναού το πρωινό «Ενοριακό Αρχονταρίκι», με προσκεκλημένο τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, ο οποίος εισαγωγικά αναφέρθηκε στην σημερινή πρωινή ευαγγελική περικοπή, του δαιμονισμένου Γερασηνού, και εν συνεχεία δέχτηκε πλήθος ερωτημάτων από την παρουσία των εκατοντάδων πιστών που παραβρέθηκαν στην σύναξη αυτή.

''ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2024'' 22η μέρα – Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων