24/06/2024 24/06/2024 Πανηγυρικός Εσπερινός τελέσθηκε χθες επι τη εορτή της Αγίας Τριάδος στον φερώνυμο Ιερό Ναό στο χωρίο Μαυρόπουλο του Δ.Δ Μίστρου Διρφύων τον οποίο τέλεσε ο Πρεσβύτερος π. Δημήτριος Κορόζης εφημέριος Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μίστρου Διρφύων με την συμμετοχή των ιεροψαλτών Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας κ. Δημητρίου Πετρογιάννη Αγίου Αθανασίου Μίστρου κ. Γεωργίου Αναγνωστάκη....
Ενορίες : Αγίας Τριάδος Μαυρόπουλου - Μίστρου Διρφύων
24 Ιουνίου, 2024 - 16:07
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2024 - 15:38

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Μαυρόπουλου – Μίστρου Διρφύων

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Μαυρόπουλου – Μίστρου Διρφύων

Πανηγυρικός Εσπερινός τελέσθηκε χθες επι τη εορτή της Αγίας Τριάδος στον φερώνυμο Ιερό Ναό στο χωρίο Μαυρόπουλο του Δ.Δ Μίστρου Διρφύων τον οποίο τέλεσε ο Πρεσβύτερος π. Δημήτριος Κορόζης εφημέριος Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μίστρου Διρφύων με την συμμετοχή των ιεροψαλτών Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας κ. Δημητρίου Πετρογιάννη Αγίου Αθανασίου Μίστρου κ. Γεωργίου Αναγνωστάκη.

Πριν την απόλυση ο π. Δημήτριος μίλησε για την ενότητα της τριαδικής θεότητας την οποια καλείται να βιώσει ο άνθρωπος στην καθημερινότητα.

Ακολούθησε η λιτανεία της εικόνας με την παρουσία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητος Μίστρου κ. Ηρακλή Τσώκο και των κατοίκων της ενορίας Μαυρόπουλου.

Φωτογραφίες Δημήτριος Παΐσιος
Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων