16/08/2023 16/08/2023 Με την δέουσα κατάνυξη και λαμπρότητα τελέστηκε χθες το απόγευμα στον περικαλλή Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ταύρου, ο Μεθέορτος Εσπερινός και η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Θεομήτορος, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κρήνης κ. Κυρίλλου συμπαραστατούμενος πλειάδος κληρικών από διάφορες ενορίες της Αττικής. Την Λιτάνευση της Ιεράς εικόνος συνόδευσε Άγημα του Στρατού από την Μονάδα...
Ενορίες : Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ταύρου
16 Αυγούστου, 2023 - 9:53

Πανήγυρις Κοιμήσεως Θεοτόκου Ταύρου

Διαδώστε:
Πανήγυρις Κοιμήσεως Θεοτόκου Ταύρου

Με την δέουσα κατάνυξη και λαμπρότητα τελέστηκε χθες το απόγευμα στον περικαλλή Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ταύρου, ο Μεθέορτος Εσπερινός και η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Θεομήτορος, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κρήνης κ. Κυρίλλου συμπαραστατούμενος πλειάδος κληρικών από διάφορες ενορίες της Αττικής.

Την Λιτάνευση της Ιεράς εικόνος συνόδευσε Άγημα του Στρατού από την Μονάδα Φρουράς Απόδοσης Τιμών Χαϊδαρίου καθώς επίσης παιάνισαν οι μπάντες του Πυροσβεστικού Σώματος και η Φιλαρμονική του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Μετά το πέρας της Λιτανείας ο Αρχιμ. π. Ειρηναίος Νάκος, εφημέριος του Ναού και Γεν. Διευθυντής του Ιδρύματος Μουσικής της Ιερας Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εκ μέρους του Προϊσταμένου Αρχιμ. π . Ραφαήλ Καρακεχαγιάς, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο τους Ιερείς, τους Ιεροπαίδες, τους Ιεροψάλτες της κυρίες της Φιλοπτώχου αδελφότητος και όλους τους συντελεστές της Πανηγύρεως.

   

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων