09/09/2023 09/09/2023 Με τη χάρη του Θεού εορτάστηκε και φέτος στην ενορία Αγίου Θωμά Τανάγρας πανηγυρικώς το Γενέσιο της Θεοτόκου, όπου είναι αφιερωμένος ο κεντρικός ναός του χωριού. Κατά τον εσπερινό προεξήρχε ο π. Εφραίμ Χριστοφοράκης, ο οποίος και κήρυξε τον Θείο Λόγο. Ακολούθησε η περιφορά της εικόνος της Παναγίας κατά την οποία συμμετείχε πλήθος κόσμου. Ανήμερα...
Ενορίες : Αγίου Θωμά Τανάγρας
09 Σεπτεμβρίου, 2023 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2023 - 11:52

Πανηγύρισε το Γενέσιο της Θεοτόκου η κοινότητα του Αγίου Θωμά Τανάγρας

Διαδώστε:
Πανηγύρισε το Γενέσιο της Θεοτόκου η κοινότητα του Αγίου Θωμά Τανάγρας

Με τη χάρη του Θεού εορτάστηκε και φέτος στην ενορία Αγίου Θωμά Τανάγρας πανηγυρικώς το Γενέσιο της Θεοτόκου, όπου είναι αφιερωμένος ο κεντρικός ναός του χωριού.

Κατά τον εσπερινό προεξήρχε ο π. Εφραίμ Χριστοφοράκης, ο οποίος και κήρυξε τον Θείο Λόγο. Ακολούθησε η περιφορά της εικόνος της Παναγίας κατά την οποία συμμετείχε πλήθος κόσμου.

Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε όρθρος και πανηγυρική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως Θηβών Λεβαδείας & Αυλίδος π. Γεωργίου Θανάσου και τη συμμετοχή του π. Χρήστου Αικατερίνη εκ Κλειδίου και του εφημερίου του χωριού π. Γεωργίου Μανωλοπούλου.

 

    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων