29/08/2019 29/08/2019 Από τον Ιερό Ναό Αγίας Ζώνης Λεμεσού ανακοινώνεται ότι με την ευκαιρία της καταθέσεως της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, κατά την Παρασκευή, 30 Αυγούστου στις 7 μμ, θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου και θα ακολουθήσει λιτάνευση της εικόνας στους δρόμους της ενορίας. Το Σάββατο, 31 Αυγούστου,...
Ενορίες : Αγίας Ζώνης Λεμεσού
29 Αυγούστου, 2019 - 22:46
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2019 - 22:45

Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγίας Ζώνης Λεμεσού – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγίας Ζώνης Λεμεσού – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Από τον Ιερό Ναό Αγίας Ζώνης Λεμεσού ανακοινώνεται ότι με την ευκαιρία της καταθέσεως της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, κατά την Παρασκευή, 30 Αυγούστου στις 7 μμ, θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου και θα ακολουθήσει λιτάνευση της εικόνας στους δρόμους της ενορίας.

Το Σάββατο, 31 Αυγούστου, το πρωί, θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος θα χειροτονήσει εις πρεσβύτερο τον Διάκονο π. Άγγελο Πανταζόπουλο.

Την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου στις 6.30 μμ, θα ψαλεί ο Παρακλητικός Κανόνας προς την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου. Το βράδυ της ιδίας μέρας στις 8 θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση στον περίβολο της Εκκλησίας. Τιμή συμμετοχής, 10 Ευρώ για ενήλικες και 5 Ευρώ για παιδιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων