24/06/2024 24/06/2024 Πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Μέρμπακα στο Ναύπλιο, τη Δευτέρα 23 Ιουνίου εορτή του Αγίου Πνεύματος. Την παραμονή της εορτής τελέστηκε εορταστικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος από τον γενικό Αρχιερατικό της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Πέτρο Αθανασόπουλο. Μετά το πέρας του Εσπερινού ο εφημέριος του ναού, π. Ιωάννης Μητροσύλης, ευχαρίστησε τους Ιερείς...
Ενορίες : Αγίας Τριάδος Μέρμπακας
24 Ιουνίου, 2024 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2024 - 16:37

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Μέρμπακα στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Μέρμπακα στο Ναύπλιο

Πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Μέρμπακα στο Ναύπλιο, τη Δευτέρα 23 Ιουνίου εορτή του Αγίου Πνεύματος.

Την παραμονή της εορτής τελέστηκε εορταστικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος από τον γενικό Αρχιερατικό της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Πέτρο Αθανασόπουλο.

Μετά το πέρας του Εσπερινού ο εφημέριος του ναού, π. Ιωάννης Μητροσύλης, ευχαρίστησε τους Ιερείς και τους πιστούς που παραβρέθηκαν στον εορταστικό εσπερινό.

Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της Ιερής Εικόνος, παιανιζούσης της Φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων.

Η Αγία Τριάδα παλαιά ονομασία Μέρμπακα, είναι χωριό και έδρα ομώνυμης τοπικής κοινότητας, της δημοτικής ενότητας Μιδέας, του δήμου Ναυπλιέων, της περιφερειακής ενότητας (τέως νομού) Αργολίδας, στην περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με το πρόγραμμα Καλλικράτης. Πριν το σχέδιο Καποδίστριας και το πρόγραμμα Καλλικράτης, ανήκε στην επαρχία Ναυπλίας του νομού Αργολίδος, στο γεωγραφικό διαμέρισμα Πελοποννήσου.


STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων