31/08/2024 31/08/2024 Στις 31 Αυγούστου η Eκκλησία εορτάζει την Κατάθεση της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου και πανηγυρίζει ο φερώνυμος ενοριακός Ιερός Ναός Τιμίας Ζώνης στην Νέα Τίρυνθα του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα. Την παραμονή της εορτής τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά θείου κηρύγματος από τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Παπουλέση. Στην συνέχεια ακολούθησε...
Ενορίες : I.N. Τιμίας Ζώνης Νέας Τύρινθας Αργολίδας
31 Αυγούστου, 2024 - 8:51
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2024 - 8:58

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Τιμίας Ζώνης στη Νέα Τίρυνθα Αργολίδας

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Τιμίας Ζώνης στη Νέα Τίρυνθα Αργολίδας

Στις 31 Αυγούστου η Eκκλησία εορτάζει την Κατάθεση της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου και πανηγυρίζει ο φερώνυμος ενοριακός Ιερός Ναός Τιμίας Ζώνης στην Νέα Τίρυνθα του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα.

Την παραμονή της εορτής τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά θείου κηρύγματος από τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Παπουλέση.

Στην συνέχεια ακολούθησε η περιφορά της Ιεράς Εικόνας παιανιζούσης της φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων.

Μετά το πέρας των ακολουθιών ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Ιωάννης Γκιώνης ευχαρίστησε του Ιερείς και τους πιστούς που τίμησαν την Παναγία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων