11/07/2024 11/07/2024 Την 17η τρέχοντος μηνός, ημέρα Τετάρτη, η αγία  Εκκλησία τιμά την μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης και πανηγυρίζει το ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο, που βρίσκεται στην πόλη, σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα Ακολουθιών: Τρίτη 16 Ιουλίου, 19:30 μ.μ.: Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας. Στον εσπερινό, προς αγιασμό των πιστών, θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο του ιερού...
Ενορίες : Αγίας Μαρίνης Λάρισας
11 Ιουλίου, 2024 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2024 - 16:14

Πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσι Αγίας Μαρίνης στη Λάρισα

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσι Αγίας Μαρίνης στη Λάρισα

Την 17η τρέχοντος μηνός, ημέρα Τετάρτη, η αγία  Εκκλησία τιμά την μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης και πανηγυρίζει το ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο, που βρίσκεται στην πόλη, σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα Ακολουθιών:

Τρίτη 16 Ιουλίου, 19:30 μ.μ.: Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας. Στον εσπερινό, προς αγιασμό των πιστών, θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο του ιερού λειψάνου της Αγίας Μαρίνας, το οποίο φυλάσσεται στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων.

Τετάρτη 17 Ιουλίου, 7:00 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, ενώ θα τελέσει και χειροτονία εις Πρεσβύτερο.

Τετάρτη 17 Ιουλίου, 19:30 μ.μ.: Μεθέορτος Εσπερινός, η Λιτανεία της θαυματουργού Ιεράς Εικόνας και των Ιερών Λειψάνων, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Μουσικής του Δήμου Λαρισαίων, ενώ στη συνεχεία θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση και το Ύψωμα της Αγίας.

Σημείωση: Για την διευκόλυνση της μεταφορά σας στο Ιερό Παρεκκλήσιο θα υπάρχουν δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, με αφετηρία στην Κεντρική πλατεία, καθ’ όλη την διάρκεια των ημερών της πανηγύρεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων