22/07/2019 22/07/2019 Φέρεται εις γνώση των ευσεβών χριστιανών, ότι, το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019, εορτάζεται η μνήμη του Αγίου ένδοξου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος και πανηγυρίζει το ιερό Παρεκκλήσιο εντός του Ιερού ναού Προφήτου Ηλιού Πυλαίας, στον οποίο θησαυρίζεται η ιστορική ιερά εικονα και το χαριτόβρυτο λείψανο του Αγίου. Ενόψει της πανηγύρεως, ο Ι. Ν. την Τετάρτη...
Ενορίες : Προφήτου Ηλιού Πυλαίας
22 Ιουλίου, 2019 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2019 - 15:56

Πανηγυρίζει το ιερό Παρεκκλήσιο εντός του Ι.Ν. Προφήτου Ηλιού Πυλαίας

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει το ιερό Παρεκκλήσιο εντός του Ι.Ν. Προφήτου Ηλιού Πυλαίας

Φέρεται εις γνώση των ευσεβών χριστιανών, ότι, το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019, εορτάζεται η μνήμη του Αγίου ένδοξου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος και πανηγυρίζει το ιερό Παρεκκλήσιο εντός του Ιερού ναού Προφήτου Ηλιού Πυλαίας, στον οποίο θησαυρίζεται η ιστορική ιερά εικονα και το χαριτόβρυτο λείψανο του Αγίου.

Ενόψει της πανηγύρεως, ο Ι. Ν. την Τετάρτη 24 Ιουλίου θα υποδεχθεί τεμάχιο του ιερού λειψάνου της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου, το οποίο θα παραμείνει στον Ιερό Ναό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων