27/01/2023 27/01/2023 Η «Ενωμένη Ρωμηοσύνη» απευθύνει πρόσκληση στα μέλη, στους φίλους και συνεργάτες της να παρακολουθήσουν την πνευματική ομιλία του Αρχιμανδρίτη Εφραίμ Παναούση με θέμα: «Πως η συμπεριφορά μας μας καθιστά μη Χριστιανούς» στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Αρτέμιδος – Αττικής το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:00. Η πνευματική αυτή ομιλία με το πολύ ενδιαφέρον θέμα...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνας Αρτέμιδος
27 Ιανουαρίου, 2023 - 21:51
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2023 - 21:43

Πνευματική ομιλία του Αρχιμανδρίτη Εφραίμ Παναούση στην Αρτέμιδα

Διαδώστε:
Πνευματική ομιλία του Αρχιμανδρίτη Εφραίμ Παναούση στην Αρτέμιδα

Η «Ενωμένη Ρωμηοσύνη» απευθύνει πρόσκληση στα μέλη, στους φίλους και συνεργάτες της να παρακολουθήσουν την πνευματική ομιλία του Αρχιμανδρίτη Εφραίμ Παναούση με θέμα: «Πως η συμπεριφορά μας μας καθιστά μη Χριστιανούς» στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Αρτέμιδος – Αττικής το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:00.

Η πνευματική αυτή ομιλία με το πολύ ενδιαφέρον θέμα της συμπεριφοράς του Χριστιανού θα διαφωτίσει και θα ξεδιαλύνει θέματα που αφορούν σε διάφορες συνήθειες ή λάθη συμπεριφοράς τα οποία γίνονται αυθόρμητα και ασυνείδητα και εν αγνοία μας πολλές φορές και μας δυσκολεύουν στην πρόοδό μας στον πνευματικό μας αγώνα.

Στους παρευρισκόμενους θα διανεμηθεί, τιμής ένεκεν, το βιβλίο «Η επίγεια ζωή του Χριστού», έκδοση της «Ενωμένης Ρωμηοσύνης».

Ο Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνας Αρτέμιδος – Αττικής βρίσκεται στο κέντρο της Αρτέμιδος, επί της οδού Ύδρας 12, Αρτέμιδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων