14/11/2020 14/11/2020 Το θέμα: «Πνευματική προετοιμασία μπροστά σε μεγάλα γεγονότα» θα αναπτύξει ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος και συγγραφέας π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου την Δευτέρα 16/11/2020 και ώρα 18:00 στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας. Η ομιλία του π. Θεμιστοκλή θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι του Ιερού Ναού στο YouTube, λόγω του αποκλεισμού των πιστών, από τους Ναούς και τα Μοναστήρια, εξ αιτίας...
Ενορίες : Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας
14 Νοεμβρίου, 2020 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2020 - 18:14

Πνευματική προετοιμασία μπροστά σε μεγάλα γεγονότα

Διαδώστε:
Πνευματική προετοιμασία μπροστά σε μεγάλα γεγονότα

Το θέμα: «Πνευματική προετοιμασία μπροστά σε μεγάλα γεγονότα» θα αναπτύξει ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος και συγγραφέας π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου την Δευτέρα 16/11/2020 και ώρα 18:00 στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας.

Η ομιλία του π. Θεμιστοκλή θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι του Ιερού Ναού στο YouTube, λόγω του αποκλεισμού των πιστών, από τους Ναούς και τα Μοναστήρια,

εξ αιτίας των επιβληθέντων περιοριστικών μέτρων, με αφορμή την πανδημική νόσο του κορωνοϊού (Covid -19 ).

Η ομιλία θα παραμείνει στο διαδίκτυο, προς ευλογία και ενίσχυση των πιστών Χριστιανών στις δύσκολες αυτές ημέρες που περνά η ανθρωπότητα.

Ιστοσελίδα Ιερού Ναού: www.analipsirafinas.gr

Kείμενο – Φωτογραφίες: Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων