24/06/2019 24/06/2019 Ολοκληρώθηκε το διδακτικό έτος της σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ενορίας Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Όπλων. Στον Ιερό Ναό, την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019, πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις όλων των τμημάτων της σχολής, καθώς και οι πτυχιακές, όπου πτυχίο Ιεροψάλτου έλαβαν 4 Άτομα. Στο τέλος των εξετάσεων, ο Διευθυντής της Σχολής π. Θεολόγος Γρύλλης και μαθητές...
24 Ιουνίου, 2019 - 20:02
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2019 - 20:06

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Εξετάσεις Βυζαντινής Μουσικής Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Όπλων

Διαδώστε:
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Εξετάσεις Βυζαντινής Μουσικής Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Όπλων

Ολοκληρώθηκε το διδακτικό έτος της σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ενορίας Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Όπλων. Στον Ιερό Ναό, την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019, πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις όλων των τμημάτων της σχολής, καθώς και οι πτυχιακές, όπου πτυχίο Ιεροψάλτου έλαβαν 4 Άτομα.

Στο τέλος των εξετάσεων, ο Διευθυντής της Σχολής π. Θεολόγος Γρύλλης και μαθητές αντάλλαξαν ευχές για ένα καλό καλοκαίρι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο διδακτικό έτος.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

ΦΩΤΟ: Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Όπλων

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων