24/10/2024 24/10/2024 Εν όψει της επικείμενης εορτής του Αγίου και ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, στον φερώνυμο ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου γενέτειρα του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, τελέσθηκε, χθες, η προεόρτιος Αγρυπνία της Μεγάλης Τετάρτης της Μεγάλης Εβδομάδος του Αγίου Δημητρίου. Την Αγρυπνία τέλεσαν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Καρυστίας και Σκύρου Πανοσ....
Ενορίες : Αγίου Δημητρίου, Αγίου Ιωάννη Αλιβερίου
24 Οκτωβρίου, 2024 - 8:47

Προεόρτιος Αγρυπνία στον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου

Διαδώστε:
Προεόρτιος Αγρυπνία στον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου

Εν όψει της επικείμενης εορτής του Αγίου και ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, στον φερώνυμο ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου γενέτειρα του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, τελέσθηκε, χθες, η προεόρτιος Αγρυπνία της Μεγάλης Τετάρτης της Μεγάλης Εβδομάδος του Αγίου Δημητρίου.

Την Αγρυπνία τέλεσαν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Καρυστίας και Σκύρου Πανοσ. Αρχιμ. Νικόδημος Πόγκας, ο Πρωτοπρ. Ευάγγελος Βογιατζής εφημέριος του ιερού ναού και ο Οικονόμος Αριστείδης Ρούσσος εφημέριος Διρρευματων.

Στην αγρυπνία έψαλαν οι Ιεροψάλτες Δημήτριος Πετρογιάννης του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας, ο Αναγνώστης Αναστάσιος Ρέτσας των ιερών ναών Οσίου Λουκά – Αγίου Λουκά Αλιβερίου και Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιβολίων, ενώ συμμετείχαν και άλλοι ιεροψάλτες.

 

Φωτογραφίες Σταύρος Βογιατζής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων