16/10/2024 16/10/2024 Με ένα πλούσιο σε εκδηλώσεις θεολογικά και πολιτισμικά πρόγραμμα, θα γίνει και εφέτος ο εορτασμός των «ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ», στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων Αθήνας. Ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων απευθύνει κάλεσμα στους πιστούς να προσέλθουν στις εκδηλώσεις και να λάβουν και εφέτος την ευλογία του μεγαλομάρτυρος της Ορθοδοξίας μας Αγίου Δημητρίου, αλλά και...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων
16 Οκτωβρίου, 2024 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2024 - 17:37

Πρόγραμμα «Δημητρίων 2024» στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων

Διαδώστε:
Πρόγραμμα «Δημητρίων 2024» στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων

Με ένα πλούσιο σε εκδηλώσεις θεολογικά και πολιτισμικά πρόγραμμα, θα γίνει και εφέτος ο εορτασμός των «ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ», στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων Αθήνας.

Ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων απευθύνει κάλεσμα στους πιστούς να προσέλθουν στις εκδηλώσεις και να λάβουν και εφέτος την ευλογία του μεγαλομάρτυρος της Ορθοδοξίας μας Αγίου Δημητρίου, αλλά και να παρακολουθήσουν τις ψυχοφελείς πνευματικές εκδηλώσεις των «ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των «ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ»:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων