31/05/2024 02/06/2024 Την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, 2 Ιουνίου 2024, πανηγυρίζει ο Ιερός Καθεδρικός Ναός Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας. Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: Σάββατο, 1 Ιουνίου 2024 Ώρα 7:00 μ.μ.: Υποδοχή των Τιμίων Καρών των Αγίων ενδόξων Τεσσάρων Νεομαρτύρων των εν Ρεθύμνη μαρτυρησάντων, τις οποίες θα κομίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου...
Ενορίες : Ι.Κ.Ν. Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας
31 Μαΐου, 2024 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2024 - 14:50

Πρόγραμμα πανηγύρεως του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας

Διαδώστε:
Πρόγραμμα πανηγύρεως του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας

Την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, 2 Ιουνίου 2024, πανηγυρίζει ο Ιερός Καθεδρικός Ναός Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας.

Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Σάββατο, 1 Ιουνίου 2024

Ώρα 7:00 μ.μ.: Υποδοχή των Τιμίων Καρών των Αγίων ενδόξων Τεσσάρων Νεομαρτύρων των εν Ρεθύμνη μαρτυρησάντων, τις οποίες θα κομίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, στο πλαίσιο του εορτασμού φέτος των διακοσίων ετών από το μαρτύριό τους.

Στη συνέχεια Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. κ. Προδρόμου.

Κυριακή της Σαμαρείτιδος, 2 Ιουνίου 2024

Ώρα 7:00 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου.

Κατά τη διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών θα τίθενται σε προσκύνηση και ευλογία των πιστών οι Τίμιες Κάρες των Αγίων ενδόξων Τεσσάρων Νεομαρτύρων των εν Ρεθύμνη μαρτυρησάντων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων