22/03/2021 22/03/2021 Για την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία και διακονία του Καθεδρικού Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, οι συνεργάτες, το προσωπικό και οι εθελοντές του Ιερού Ναού, που επιθυμούν, θα συμμετάσχουν στα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού Covid Rapid Test, που θα διενεργηθούν με την πρωτοβουλία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού την Παρασκευή 26 Μαρτίου, από τις 10.00 το πρωί στην...
Ενορίες : Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού
22 Μαρτίου, 2021 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2021 - 14:11

Rapid Test στον Ιερό Ναό Φανερωμένης Χολαργού

Διαδώστε:
Rapid Test στον Ιερό Ναό Φανερωμένης Χολαργού

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία και διακονία του Καθεδρικού Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, οι συνεργάτες, το προσωπικό και οι εθελοντές του Ιερού Ναού, που επιθυμούν, θα συμμετάσχουν στα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού Covid Rapid Test, που θα διενεργηθούν με την πρωτοβουλία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού την Παρασκευή 26 Μαρτίου, από τις 10.00 το πρωί στην πλατεία Φανερωμένης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιερού Ναού, θα συμμετάσχουν οι Ιερείς, Ιεροψάλτες, Νεωκόροι, Εκκλησιαστικοί Επίτροποι, Κυρίες του Φιλοπτώχου, Στελέχη της ποιμαντικής της νεότητας, Στελέχη των ενοριακών πολιτιστικών δράσεων, Εθελόντριες των συσσιτίων αγάπης και της κοινωνικής διακονίας. Στα test μπορούν να συμμετάσχουν και όσοι ενορίτες επιθυμούν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων