25/12/2020 25/12/2020 Με λαμπρότητα και με την τήρηση των υγειονομικών διατάξεων για την μη διασπορά του κορωνοϊού εορτάσθηκε η Δεσποτική Εορτή της Γεννήσεως του Χριστού στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερέτριας την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου όπου τελέσθηκε ο Όρθρος και η εν συνεχεία η Πανηγυρική  Χριστουγενιάτικη Θεία Λειτουργία την οποία ετέλεσε ο εφημέριος του ιερού ναού...
25 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:26
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2020 - 11:05

Στον Άγιο Νικόλαο της Ερέτριας

Διαδώστε:
Στον Άγιο Νικόλαο της Ερέτριας
Με λαμπρότητα και με την τήρηση των υγειονομικών διατάξεων για την μη διασπορά του κορωνοϊού εορτάσθηκε η Δεσποτική Εορτή της Γεννήσεως του Χριστού στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερέτριας την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου όπου τελέσθηκε ο Όρθρος και η εν συνεχεία η Πανηγυρική  Χριστουγενιάτικη Θεία Λειτουργία την οποία ετέλεσε ο εφημέριος του ιερού ναού Πρωτοπρ Θεοφάνης Παπαγεωργίου με την συμμετοχή των ιεροψαλτών του ιερού ναού κ. Σπυρίδωνος Βάλβη και Δημητρίου  Πετρογιάννη οι οποίοι απέδωσαν  εκ του αναλογίου τους πανηγυρικούς ύμνους της εορτής.
Επίσης , συμμετείχαν οι πιστοί με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις στην Θεία Ευχαριστία και κοινώνησαν των αχράντων μυστηρίων  του σώματος και αίματος του Χριστού.
Παρέστη μεταξύ των πιστών  και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητος Ερέτριας κ. Μάριος Παντελής.
Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων