29/06/2024 29/06/2024 Με την δέουσα κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκαν το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 η μνήμη των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, καθώς και τα ονομαστήρια του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Θεσπιών κ. Παύλου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου. Στη Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο εορτάζων Επίσκοπος Θεσπιών κ. Παύλος συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ταλαντίου κ. Επιφανίου ο...
Ενορίες : Ι.Ν, Αγίου Γεωργίου Παπάγου
29 Ιουνίου, 2024 - 15:56

Τα ονομαστήρια του Επισκόπου Θεσπιών Παύλου

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Επισκόπου Θεσπιών Παύλου

Με την δέουσα κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκαν το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 η μνήμη των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, καθώς και τα ονομαστήρια του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Θεσπιών κ. Παύλου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου.

Στη Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο εορτάζων Επίσκοπος Θεσπιών κ. Παύλος συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ταλαντίου κ. Επιφανίου ο οποίος κήρυξε και τον Θείο λόγο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων