28/10/2024 28/10/2024 Μία εξαιρετική μουσική παρουσίαση με επιλεγμένα τραγούδια από το ελληνικό και αγγλόφωνο ρεπερτόριο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…», του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς. Ένα μουσικό σχήμα από πέντε νέους και ιδιαίτερα ταλαντούχους, με πολλή αγάπη στη μουσική, επιμελήθηκαν και απέδωσαν ένα σύνολο τραγουδιών, που συντρόφεψαν κι εξακολουθούν να...
Ενορίες : Ευαγγελιστρίας Πειραιώς
28 Οκτωβρίου, 2024 - 21:24

Τα τραγούδια που αγαπήσαμε…: Μουσική βραδιά στο «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…»

Διαδώστε:
Τα τραγούδια που αγαπήσαμε…: Μουσική βραδιά στο «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…»

Μία εξαιρετική μουσική παρουσίαση με επιλεγμένα τραγούδια από το ελληνικό και αγγλόφωνο ρεπερτόριο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…», του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.

Ένα μουσικό σχήμα από πέντε νέους και ιδιαίτερα ταλαντούχους, με πολλή αγάπη στη μουσική, επιμελήθηκαν και απέδωσαν ένα σύνολο τραγουδιών, που συντρόφεψαν κι εξακολουθούν να συνοδοιπορούν ευαίσθητες ψυχές μέσα στο χρόνο.

Η μελωδικότητα που χαρακτήρισε την μουσική παράσταση ήταν διάχυτη σε κάθε τραγούδι, δημιουργώντας μια ονειρική ατμόσφαιρα ήχων που συγκίνησαν, αναδεικνύοντας το πλούσιο ταλέντο των πέντε νέων μουσικών.

Το σχήμα αποτελούν οι Στέλιος Γκρέκας στο Πιάνο και το τραγούδι, Ορφέας Ιωαννίδης στο Μπάσο, Σοφία Σάκκη στο Τραγούδι, Μάριος Σαρέλλας στην Ηλεκτρική κιθάρα και το τραγούδι και Ζωή Τσακωνιάτη στα Κρουστά.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων