22/12/2020 22/12/2020 Με σύνθημα κανείς ακοινώνητος τα Χριστούγεννα, η ενορία της Ευαγγελίστριας Πειραιώς αποφάσισε να τελεσθούν 4 Θείες Λειτουργίες την ημέρα των Χριστουγέννων. Η πρώτη (αγρυπνία) θα ξεκινήσει στις 21.15 της Πέμπτης 24 Δεκεμβρίου και θα τελειώσει στη 1.00 το πρωί των Χριστουγέννων. Η αγρυπνία θα μεταδοθεί διαδικτυακά. Το link της μετάδοσης για όσους δεν μπορέσουν να παραβρεθούν...
Ενορίες : Ευαγγελιστρίας Πειραιώς
22 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:41
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2020 - 12:26

Τα Χριστούγεννα 4 Θείες Λειτουργίες στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Διαδώστε:
Τα Χριστούγεννα 4 Θείες Λειτουργίες στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Με σύνθημα κανείς ακοινώνητος τα Χριστούγεννα, η ενορία της Ευαγγελίστριας Πειραιώς αποφάσισε να τελεσθούν 4 Θείες Λειτουργίες την ημέρα των Χριστουγέννων.
Η πρώτη (αγρυπνία) θα ξεκινήσει στις 21.15 της Πέμπτης 24 Δεκεμβρίου και θα τελειώσει στη 1.00 το πρωί των Χριστουγέννων. Η αγρυπνία θα μεταδοθεί διαδικτυακά.
Το link της μετάδοσης για όσους δεν μπορέσουν να παραβρεθούν θα είναι το εξής: https://youtu.be/nSOUz9QQ1Dk
Η δεύτερη Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία με την ακολουθία του Όρθρου θα πραγματοποιηθεί από τις 5.30 – 8.15 το πρωί, ενώ η τρίτη μεταξύ 8.30 και 9.45 και η τέταρτη μεταξύ 10.00 και 11.15.
Λόγω των έκτακτων υγειονομικών μέτρων ο αριθμός των πιστών που μπορούν θα παραμείνουν εντός του Ιερού Ναού κατά τη διάρκεια των ακολουθιών είναι περιορισμένος.
Μετά το πέρας της πρωινής Θείας Λειτουργίας και μέχρι το πέρας της τελευταίας Θείας Λειτουργίας, όσοι επιθυμούν θα μπορούν να προσέρχονται να μεταλάβουν.

Διαδικτυακά η ακολουθία των Μεγάλων Ωρών των Χριστουγέννων

Αύριο το βράδυ (Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου) θα τελεσθεί αγρυπνία με την ακολουθία του Όρθρου, των Μεγάλων Ωρὠν, του Εσπερινού των Χριστουγέννων και τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου.

Η αγρυπνία θα ξεκινήσει στις 20.30 και θα μεταδοθεί διαδικτυακά. Το link της μετάδοσης είναι το εξής: https://youtu.be/zoOEOOUYJg4.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων