16/08/2019 16/08/2019 Το εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης, εκφράζει, για ακόμη μία φορά, με πολύ ευγνωμοσύνη τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους τους ευλαβείς ενορίτες που προσέφεραν από το υστέρημά τους διάφορα τρόφιμα, προκειμένου να απαλυνθεί η πείνα των απόρων αδελφών μας και αυτές τις ευλογημένες ημέρες. Ιδιαιτέρως, όμως, ευχαριστεί και τους...
Ενορίες : Αγίου Φωτίου Μεγάλου Θεσσαλονίκης
16 Αυγούστου, 2019 - 17:39

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ευχαριστίες για την ενίσχυση του Ενοριακού συσσιτίου

Διαδώστε:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ευχαριστίες για την ενίσχυση του Ενοριακού συσσιτίου

Το εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης, εκφράζει, για ακόμη μία φορά, με πολύ ευγνωμοσύνη τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους τους ευλαβείς ενορίτες που προσέφεραν από το υστέρημά τους διάφορα τρόφιμα, προκειμένου να απαλυνθεί η πείνα των απόρων αδελφών μας και αυτές τις ευλογημένες ημέρες.

Ιδιαιτέρως, όμως, ευχαριστεί και τους διάφορους ιδιώτες, τους αγαπητούς ανώνυμους και επώνυμους. Συγκεκριμένα, τους βουλευτές κ.κ. Στράτο Σιμόπουλο, Κωνσταντίνο Γκιουλέκα και Σταύρο καλαφάτη, εν συνεχεία τους κ.κ. Διαμαντή Γκολιδάκη, Γεώργιο Πατή Φουντα, Γεώργιο Λαψάνα, Κυριάκο Τσέρνο και την Ηρωίδα κα Κυριακή Φράγκου.

Επίσης, την καπναποθήκη που στηρίζει τις προσπάθειες όλο το χρόνο, καθώς και την λαχαναγορά και το κατάστημα που βρίσκεται στην Πυλαία «Bio fruit» και με την ευγενική χορηγία του κ. Νικολάου Γιαννακόπουλου.

Τέλος, ευχαριστεί ιδιαιτέρως όλους τους εθελοντές του ενοριακού συσσιτίου, όπου, και αν περίοδος των διακοπών, βρέθηκε κοντά με επικεφαλής την κα Αμαλία Καραμήτρου και προετοίμασαν τα δέματα αγάπης για την διανομή τους.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων