12/02/2023 12/02/2023 Στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Αργυρό (Βύρα) Δυστίων επαρχίας Αλιβερίου τελέσθηκε το ιερό μνημόσυνο για την συμπλήρωση 6 μηνών από την εκδημία του Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Παντελεήμονος Πούλου στην γενετείρα του όπου ιεράτευσε ο μακαριστός και πρόσφερε ποιμαντικό έργο τόσο στην ενορία όπου γαλουχήθηκε αλλά και στο ιεραποστολικό έργο της εξωτερικής ιεραποστολής όπου διετέλεσε. Την Θεία...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Αργυρό (Βύρα) Δυστίων
12 Φεβρουαρίου, 2023 - 8:45
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2023 - 8:46

Το 6μήνο Μνημόσυνο του Αρχιμανδρίτη Παντελεήμονος Πούλου στο Αργυρό

Διαδώστε:
Το 6μήνο Μνημόσυνο του Αρχιμανδρίτη Παντελεήμονος Πούλου στο Αργυρό

Στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Αργυρό (Βύρα) Δυστίων επαρχίας Αλιβερίου τελέσθηκε το ιερό μνημόσυνο για την συμπλήρωση 6 μηνών από την εκδημία του Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Παντελεήμονος Πούλου στην γενετείρα του όπου ιεράτευσε ο μακαριστός και πρόσφερε ποιμαντικό έργο τόσο στην ενορία όπου γαλουχήθηκε αλλά και στο ιεραποστολικό έργο της εξωτερικής ιεραποστολής όπου διετέλεσε.

Την Θεία Λειτουργία τέλεσαν ο Πρεσβύτερος π. Σταμάτιος Νόνας εφημέριος των ενοριών Κοσκίνων και Αργυρού με τον Διάκονο Απόστολο Μπάκουλη, και στη συνεχεία τελέσθηκε το ιερό μνημόσυνο του πατρός Παντελεήμονος.

Ο π. Σταμάτιος με το εκκλησιαστικό συμβούλιο απένειμε τον οφειλόμενο φόρο τιμής ως τοπική εκκλησία στην μνήμη και την ανάπαυση της ψυχής του πατρός Παντελεήμονος.

Παρευρέθηκαν πιστοί της ενορίας μεταξύ εξ αυτών ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Αργυρού κ. Κωνσταντίνος Αποστόλου.

Ακολούθησε τρισάγιο επι του τάφου του πατρός Παντελεήμονος.

Επίσης στο αναλόγιο έψαλαν οι αδελφοί ιεροψάλτες Αναστάσιος και Δημήτριος Ρέτσας.

Φωτογραφίες Αναστάσιος Ρέτσας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων