12/11/2023 12/11/2023 Ιερά Αγρυπνία τελέστηκε χθες το βράδυ στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθέριου οδού Αχαρνών επί τη ελεύσει της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr   Προέστη ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ πλαισιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ναού Πρωτ. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου, Βατοπαιδινούς πατέρες και ιερείς της Ιεράς...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών
12 Νοεμβρίου, 2023 - 11:09
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2023 - 11:31

Το ope.gr στην Αγρυπνία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Το ope.gr στην Αγρυπνία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών (ΦΩΤΟ)

Ιερά Αγρυπνία τελέστηκε χθες το βράδυ στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθέριου οδού Αχαρνών επί τη ελεύσει της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

  • Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr

 

Προέστη ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ πλαισιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ναού Πρωτ. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου, Βατοπαιδινούς πατέρες και ιερείς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Εξ αφορμής της ελεύσεως της Τιμίας Κάρας από την Ιερά Μέγιστη Μόνη Βατοπαιδίου, πλήθος λαού με ευλάβεια και τάξη κατέφταναν στον Πάνσεπτο Ναό του Αγίου Ελευθέριου για να προσκυνήσουν το ιερό κειμήλιο και να ζητήσουν την ευλογία και τη χάρη του Αγίου.

Τους ύμνους απέδωσαν ιεροπρεπώς ο 30μελης Βυζαντινός χορός «ΤΡΟΠΟΣ» υπό την διεύθυνση του κ. Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου στο ope.gr για το ιστορικό γεγονός της έλευσης της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου στην Αθήνα

Η Τιμία Κάρα του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου στην Αθήνα – Πρόγραμμα υποδοχής και Ακολουθιών

To ope.gr στην ιστορική υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Αθήνα από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων