30/03/2023 30/03/2023 Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το  απογευματινό τσάι της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου που διοργάνωσε η Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χωραφακίων Ακρωτηρίου την Δευτέρα 27 Μαρτίου, στην οποία διακονούν ο π. Ελευθεριος Ξαγοραράκης  και ο π. Στυλιανός Σταγάκης. Πλήθος ανθρώπων με διάθεση φιλανθρωπίας προσήλθαν, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Μητροπόλεως,  προκειμένου να ενισχύσουν και να ενδυναμώσουν το...
Ενορίες : Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χωραφακίων Ακρωτηρίου
30 Μαρτίου, 2023 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2023 - 22:13

Το τσάι αγάπης στην Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χωραφακίων Ακρωτηρίου

Διαδώστε:
Το τσάι αγάπης στην Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χωραφακίων Ακρωτηρίου

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το  απογευματινό τσάι της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου που διοργάνωσε η Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χωραφακίων Ακρωτηρίου την Δευτέρα 27 Μαρτίου, στην οποία διακονούν ο π. Ελευθεριος Ξαγοραράκης  και ο π. Στυλιανός Σταγάκης.

Πλήθος ανθρώπων με διάθεση φιλανθρωπίας προσήλθαν, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Μητροπόλεως,  προκειμένου να ενισχύσουν και να ενδυναμώσουν το έργο προσφοράς και βοηθείας.

Εκ μέρους  του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ομίλησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως  Πρωτοσύγκελος του Οικπουμενικού Θρόνου Γεώργιος Περάκης, ο οποίος με πνευματικούς λόγους αγάπης, συμβουλές και νουθεσίες καλωσόρισε τον φιλάνθρωπο κόσμο που έδωσε το παρών στο τσάι και περιέγραψε τον αγώνα αλληλεγγύης που γίνεται καθημερινά στην Ιερά Μητρόπολη, ένας αγώνας που βασικός χορηγός του, είναι η αγάπη όλου του κόσμου για τον συνάνθρωπο.

 

Φωτογραφίες: Αναστασία Περάκη κα Φωτ. Δερμεντζοπούλου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων