03/04/2019 03/04/2019 Παραθέτουμε την πρόσφατη ομιλία του Καθηγητή, κ. Γεωργίου Κρουσταλάκη στην Αγία Τριαδά Χολαργου στις 31 Μαρτίου 2019, υπό το θέμα “Οι Γονείς ως Παιδαγωγείς – Συνειδητοποιώντας τα λάθη μας”. Είναι αλήθεια, ότι, για άλλη μία φορά, το ευσεβές πλήρωμα καθηλώθηκε απο τις πρακτικές, επιστημονικές, ορθόδοξες θεολογικές συμβουλές περί της ενδεδειγμένης παιδαγωγικής εκ μέρους των γονέων...
Ενορίες : Αγίας Τριάδος Χολαργού
03 Απριλίου, 2019 - 22:28
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2019 - 22:30

ΒΙΝΤΕΟ – Η πρόσφατη ομιλία του κ. Κρουσταλάκη στον Χολαργό

Διαδώστε:
ΒΙΝΤΕΟ – Η πρόσφατη ομιλία του κ. Κρουσταλάκη στον Χολαργό

Παραθέτουμε την πρόσφατη ομιλία του Καθηγητή, κ. Γεωργίου Κρουσταλάκη στην Αγία Τριαδά Χολαργου στις 31 Μαρτίου 2019, υπό το θέμα “Οι Γονείς ως Παιδαγωγείς – Συνειδητοποιώντας τα λάθη μας”. Είναι αλήθεια, ότι, για άλλη μία φορά, το ευσεβές πλήρωμα καθηλώθηκε απο τις πρακτικές, επιστημονικές, ορθόδοξες θεολογικές συμβουλές περί της ενδεδειγμένης παιδαγωγικής εκ μέρους των γονέων προς τα νεαρά μέλη της οικογένειας. Είναι γνωστό, ότι ο κ. Κρουσταλάκης εβίωσε απο κοντά κατά το παρελθόν και συνομίλησε τακτικά με κορυφαίους Γέροντες και Αγίους της Ορθοδοξίας μας, όπως ο Γέρων Εφραίμ ο Κατουνακιώτης, ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης κ.α.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την ομιλία:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων