17/08/2020 17/08/2020 Από την Πέμπτη 20 Αυγούστου ξεκινούν και πάλι στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νικαίας οι βραδινές Θείες Λειτουργίες από τις 8 μέχρι τις 10 το βράδυ, «για τους εργαζόμενους αδελφούς μας, αλλά και για τους αγαπητούς και φιλακόλουθους ενορίτες και τους φίλους του Ναού», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Την προσεχή Πέμπτη πριν την...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Νίκαιας
17 Αυγούστου, 2020 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2020 - 17:20

Βραδινές θείες λειτουργίες από την Πέμπτη στη Νίκαια

Διαδώστε:
Βραδινές θείες λειτουργίες από την Πέμπτη στη Νίκαια

Από την Πέμπτη 20 Αυγούστου ξεκινούν και πάλι στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νικαίας οι βραδινές Θείες Λειτουργίες από τις 8 μέχρι τις 10 το βράδυ, «για τους εργαζόμενους αδελφούς μας, αλλά και για τους αγαπητούς και φιλακόλουθους ενορίτες και τους φίλους του Ναού», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Την προσεχή Πέμπτη πριν την βραδινή Θεία Λειτουργία θα τελεστεί το μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου «Είς ίασιν ψυχής και σώματος». Κατά τη διάρκεια του Αγίου Ευχελαίου και της Βραδινής Θείας Λειτουργίας, θα τεθούν εις προσκύνηση και ευλογία των αδελφών μας, τα Ιερά Λείψανα των Αγίων και Ιαματικών Αναργύρων Κοσμά, Δαμιανού και Τρύφωνος.

«Ας προσέλθουμε με πίστη και ευλάβεια, και ας ικετεύσουμε την Παναγία μας την Κυρία Θεοτόκο, τους Αγίους και Ιαματικούς Αναργύρους Κοσμά, Δαμιανό και Τρύφωνα, και όλοι μαζί να προσευχηθούμε για την Εκκλησία μας, την Πατρίδα μας, για τους ασθενούντας αδελφούς μας, και για τους οικείους μας»,  καταλήγει η ανακοίνωση του ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων