13/12/2023 13/12/2023 Ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού συμβουλίου Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Κουρασαντζής και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο προσκαλούν στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο «Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί ης ειρήνη», που θα λάβει χώρα την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Άνω Περαίας. Τους χριστουγεννιάτικους ύμνους θα ψάλλει η χορωδία του...
Ενορίες : Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Άνω Περαίας
13 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2023 - 14:42

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Περαία

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Περαία

Ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού συμβουλίου Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Κουρασαντζής και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο προσκαλούν στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο «Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί ης ειρήνη», που θα λάβει χώρα την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Άνω Περαίας.

Τους χριστουγεννιάτικους ύμνους θα ψάλλει η χορωδία του Ομίλου Μουσικοφίλων Βυζαντινό Αναλόγιο Καλαμαρίας υπό του Χοράρχη και Πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού κ. Αντώνιου Πετρόπουλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων